Pages

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

hyllyprojekti

Heipähei!
Muutama kerta sitten kerroin teille projekteista jotka ei ottaneet onnistuakseen. Yksi niistä oli hyllynkannattimet, jotka halusin niin tosissaan maalata. Miksikäs muuksi kuin keltaiseksi. Ekalla maalauskerralla maali kuivui liian hitaasti kylmähköllä vintillä, valumajälkiä oli ihan liikaa ja tuntui että maali lähti samantien irti. En antanu periksi, halusin kannattimista keltaiset, joten hioin ja putsasin ja hioin ja putsasin. Ja uutta maalia pintaan. Eivät nuo kannattimet nytkään lähempää tarkastelua kestä, mutta mitäpä tuosta. Nyt ne koristaa olohuoneen seinää, jospa hyllylle keksis vielä jotain sisältöäkin. 
Mitäs te näistä pidätte? Pitäisköhän mun pikkuhiljaa jo hillitä tätä keltaisen laittamista joka paikkaan..Kannattimet ja hyllyt ovat siis Ikean Ekbyä.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12899763/?claim=rsuvnk89xt5">Follow my blog with Bloglovin</a>

6 kommenttia:

 1. Noista tuli hirmu hyvät!! :)
  Siis mä ostin kans Ikeasta hyllyt ja kannattimet kesällä ja yritin maalata niitä kannattimia. Pienten huoneeseen piti tulla keltaisia ja isojen mustia. No kävi kuten sulla eka eli ei onnistunut ollenkaan!! Maalasin kolmenkympin helteessä ja tuulessa ulkona ja maali kuivui sitä mukaa kun maalasin ja jälki oli kammottava! Mä luovutin varmaan liian aikaisin ja heitin lopulta kannattimet roskiin. Ehkä olis pitänyt sinnikkäästi hioa ja kokeilla uudestaan!! Nyt on huoneet edelleen ilman hyllyjä.

  VastaaPoista
 2. Minäkin meinasin luovuttaa, mutta sitten päätin että täähän onnistuu! Ei muutako uudet hyllynkannattimet ikeasta ja maalaamaan. Tai ehkä kannattaa olla viisaampi kuin minä ja odottaa vähän lämpimämpää keliä tai maalata ihan lämpimissä sisätiloissa. Sekin on vähä haasteellista spray-maalilla. Son tää ku pitäs saada kaikki heti mulle nyt!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Nostan hattua ku jaksat väsätä kaikkea kivaa!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Miina! Son mulle ku terapiaa tuo käsillä värkkääminen. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, vielä miellyttää minunkin silmää! :)

   Poista

jätä sananen tai kaksi