Pages

perjantai 23. tammikuuta 2015

vanhan lipaston uusi freesimpi elämä

Heippa!
Nyt istahdan hetkeksi tähän koneelle ja kerron teille kaapin muodonmuutoksesta. 
Olohuoneessamme on ollut vanha, palaneesta talosta pelastettu lipasto. Kolhuilla ja tummalla käsittelyllä varusteltu. Se on kaivannut vähän raikkaampaa ilmettä yllensä. Niimpä siitä poistettiin ylimääräiset "lipareet" kannesta, maalattiin ja lisättiin  vaneriset kaapinovet nahka-vetimillä. 
Tässä alkuperäinen, anteeksi kuvan huono laatu.
Aikamoinen ero edelliseen, vai mitä tuumaatte? Onhan se vieläkin vähän raihnainen, ainakin kun läheltä katsoo. Mutta mitenkäs siitä vanhasta täysin nuorta sais.

Minä alan nyt nauttimaan viikonlopusta! Ulkona on niiiin kylmä että mä tairan vetää villasukat jalkaan ja pysytellä sisätiloissa.

7 kommenttia:

 1. Vitsi olette kyllä taitavia! Ihan mielettömän kaunis lipasto!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi muutamia päiviä sitten ja tykkään niin paljon, että oli pakko kommentoida. On hauska lukea blogia, jonka kirjottaja on suunnilleen samassa elämäntilanteessa kuin itse. Ihailin hääkuvianne suunnitellessani omia tulevia kesähäitä ja inspiroiduin, kun luin kotipostauksia. Sekavan kommentin pääajatus oli siis, että mikä ihana blogi!:--) jään innolla seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kommentista. Mukava jos joku saa inspiraatiota myös omiin juttuihin! :) Tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 3. Moikka! Huomasin uuden lukijan blogissani ja päädyin tänne! Ihana blogi sinulla ja nerokkaita ideoita! Tämän tahtoisin jollain tavalla kyllä kopioida meillekin, todella hieno muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos, samoin sinun blogisi on ihana! Kopioi ihmeessä, kyllä muutti koko tilan ilmettä kun tuo kaappi sai uutta yllensä. :) Itse pidän kyllä vanerista ja nahasta tosi paljon!

   Poista

jätä sananen tai kaksi