Pages

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

PURKUHOMMIA

Remontti on loppusuoralla ja muutettukki jo on mutta mun päivitykset laahaa pahasti jäljessä. Laitetaan nyt vaikka tämän kauheen kiireen ja kaikenlaisen tohinan syyksi.
Aloitimme remontin purkamalla lattian, sen kolme kerrosta siis. Päällimmäisenä oli muovimatto, joka lähti irti sen kun rullaamalla. Muovimaton alta löytyi Linoleumia ja ihan karsee haju kahden tiiviin lattiamateriaalin välistä. Linoleumikin lähti kohtuullisella voimalla irti lattiasta.
Mutta, sitten olikin ihana yllätys. Linoleumin ja lankkujen välistä löytyi jokin ihana kipsilaasti/massa, millä lankkulattian epätasaisuuksia oli yritetty tasoittaa. Tässä vaiheessa ei itku ollu kaukana. Ei pelkästään siksi että oli työn ja tuskan takana saada laasti irti lankuista, vaan myös siitä syystä, että lankkulattiaparka oli päätetty peittää kaiken maailman hirveyksillä. Hyh, mitä seitkytlukua. 
Purkuhomma oli sinänsä nopeaa ja mukavaa hommaa, jos ei lasketa mukaan laastin rappausta, joka tehtiin käsin telalla ja joistakin kohtaa taltalla. Laasti kasteltiin ensin Fairy-vedellä ja annettiin vaikuttaa ja sitten yritettiin hakata irti lattiasta. Huh mitä hommaa!
Lattiaa seurasi keittiön purku. Kaikki sai lähteä, kalusteet ja kaakelit. Sähköt ja putketkin vedettiin eri paikasta. Parin tilan seinistä lähti myös tapetit.  Jes, ne saatiin esille!


Seuraavaan kertaan! Josko saisin kerrottua teille vaikkapa keittiöstä.  

2 kommenttia:

  1. Yök ja Huh mikä homma tuon lattian kans!! Onneksi on silti palkitsevaa. Onnea uuteen ihanaan kotiin <3 .

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava juttu, arvostan teidän työtä älyttömästi! Tästä tulee niin hyvä :)

    VastaaPoista

jätä sananen tai kaksi