Pages

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

SOHVAN PÄIVITYS

Hiphei!

Kevät toi uuden sohvan meille. Se tehtiin vanhan laverisängyn päälle. Sopivaa, ihanaa harmaata huopamaista kangasta löytyi kangaskaupasta, jolla päällystettiin sopivaksi leikellyt patjan palaset. Aikas kulmikas, mutta ei haittaa. Mitäs te pidätte?


Putkityynyt kaipaa vielä viimeistelyä ja lisää vanua siälleen. 

7 kommenttia:

 1. Passaa teille täydellisesti!! Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan kaunis!Tykkään tosi paljon, harmi, ettei mieheni tykkää tälläisistä...muuten meillä olisi pian saman olonen sohva :)

  VastaaPoista
 3. Niin hieno! Sohva ja kokonaisuus yleensäkin (Y)

  VastaaPoista
 4. Aivan upea kämppä teillä! Haluaisin tietää, että onko vuokranantaja teidän tuttunne kun saitte tehdä noin ison remontin? Entä kuka lystin maksoi, te vai vuokranantaja? Inspiroivaa, kun itsekin olisin muuttamassa ja ei millään meinaa löytyä sellaista täydellistä asuntoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) vuokranantaja ei ollut meille entuudestaan tuttu. Löysimme asunnon vuokraovesta ja ehdotimme remonttia itse. Kannatti yrittää! Meillä vuokranantaja maksoi kaiken, ei oltas muuten moiseen alettu. :) rohkeasti vaan ehdottamaan remontoimista jos on taitoja ja kiinnostusta! Meille tää on kyllä loistolöytö!

   Poista
 5. Vau, ihanan näköinen sohva.. kyllä pisti niin haaveilemaan samanlaisesta :) muutenkin tosi kaunis koti teillä! T. Uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitti, ei muutakun toteuttamaan! Ja tervetuloa lukijaksi.

   Poista

jätä sananen tai kaksi