Pages

maanantai 5. tammikuuta 2015

Vaaterekki

Tämä vaimo on sitä sorttia, että mieli sisustusjutuista muuttuu vähän väliä. Tai parempien ideoiden kypsyessä ostetaan tai tehdään jotain väliaikaista. 
Entinen vaaterekki löytyi kirpparilta vahingossa, eikä halvan hinnan takia rouva alkanut miettimään onko se nyt niin hienokaan. Aikansa sitä makuuhuoneessa kateltiin, mutta sitten tuli aika tehdä se mistä oikeesti haaveiltiin. Ja rouva sai haluamansa: katosta nahkaremmeillä roikkuvan vaaterekin. Yhdessä miehen kanssa nikkaroitiin. Joskus yksinkertainen on kauneinta. 
Aika iisi oli myös tehdä tämä rekki. Tarvittiin vain pyörörimaa, popniittejä ja nahkaa. Minä käytin pitkiä nahkavöitä. 
Mitäs pidätte?

6 kommenttia:

 1. Tykkään! Ihanan yksinkertanen :) jostain tänne blogiisi eksyin ja jäin odottelemaan aina uusia postauksia, sulla on kivoja ideoita!
  t. miehesi opistokaveri ja oman miehensä kanssa kaksiossa asusteleva innokas sisustaja

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin kiva! Ja ihana että toiset saa aikaiseksi toteuttaa haaveitaan itse! :) Mä aina mietin ja jätän toteuttamatta.

  VastaaPoista
 3. No älähän, sä toteutat niin ihania leipomuksia et ooh. Sillon kun on aikaa ni ihana tehä kaikkea semmosta mistä on haaveillu pitkään. :)

  VastaaPoista
 4. Hei, haluaisin kokeilla tehdä tuollaisen katosta roikkuvan vaaterekin. Tuleeko kattoon kiinni ihan vain ruuvattavilla koukuilla? minkä kokoisilla?

  Terveisin Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja anteeksi että tämä kommenti on mennyt ihan ohi. Juu ruuvattavilla koukuilla on kiinni. Koukun koko riippuu kai siitä, kuinka paljon rekkiin laittaa kampetta. Millään hentoisilla muttei kylläkään mahdottoman järeilläkään kannata laitta. :)

   Poista

jätä sananen tai kaksi