Pages

maanantai 17. marraskuuta 2014

arkiruokaa

Mää oon rakastunu kanapastaan, koska se on niin helppo ja nopea tehdä. Jaanpa teillekkin tämän arjenpelastajan ohjeen. Ruuanlaittajana oon suurpiirteinen, loraus, ripaus ja hyppysellinen kuvaa hyvin mun ruuanlaiton tarkkuutta. Joten tämäkin ohje on sinnepäin.






Kanapasta:

+300-400g maustamatonta broileria(fileestä pilkottua tai suikaleita)
+pari valkosipulin kynttä
+1-2 tomaattia pilkottuna
+suolaa
+valkopippuria (maltilla)
+basilikaa
+ripaus chilijauhetta
+loraus hunajaa
+2dl kevytkermaa
+400g tuorepastaa

Ensin silputut valkosipulinkynnet kuullotetaan tilkassa öljyä, heitetään sekaan kana ja ruskistetaan. Sekaan tomaattia sen mukaan, kuinka tomaattista haluaa. Sit maustetaan ja laitetaan kerma. Annetaan hautua. Tämä sekoitetaan sitte keitettyyn pastaan. Tuorepastan keittäminen vie vain muutamamin minuutin. Ja ei kun nauttimaan! 
Mukavaa arkea toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

jätä sananen tai kaksi